Siirry suoraan sisältöön

Evästeasetukset

Valitse, mitä evästetyyppejä sallit. Voit muuttaa valintaasi milloin tahansa jokaisen sivun alareunassa olevasta kohdasta Evästeasetukset. Tietosuojaseloste

Välttämättömät

Aina käytössä

Tarvitaan sisäänkirjautumiseen, ostoskorin säilyttämiseen ja valintojesi muistamiseen. Nämä ovat aina käytössä.

Mitkä evästeet?
  • weboke_sessie, weboke_klant, weboke_remember: istuntosi ja sisäänkirjautuneena pysyminen
  • weboke_basket: ostoskorisi
  • wkBtwIncl: hintojen näyttäminen verollisina tai verottomina
  • wok_cookies: evästevalintasi, 12 kuukautta

Mittaa, mikä mainos johtaa käyntiin tai tilaukseen, jotta emme maksa mainoksista, joista ei ole hyötyä.

Mitkä evästeet?
  • Google Ads Google Tag Managerin kautta (_gcl_au, _gcl_aw), enintään 90 päivää
  • OpenAI Ads, mainokset ChatGPT-palvelussa
  • wok_aff: minkä kumppanin kautta tulit meille (kumppaniohjelma), 60 päivää

4,6

Maa ja kieli

Jokaisella maalla on oma sivustonsa, jossa on kyseisen maan hinnat ja ALV.

Näytä

Postilaatikon tyhjentäminen tilan vapauttamiseksi DirectAdminissa

Kun webhotelli- tai Email Only -pakettisi tallennustila on täynnä, voit aina helposti lisätä tallennustilaa, katso ohje napsauttamalla tästä.

Jos et halua lisätä tallennustilaa vaan mieluummin vapauttaa tilaa nykyisistä postilaatikoistasi, sen voi tehdä helposti DirectAdminissa. Tässä artikkelissa kerromme, miten.

Vaihe 1: Siirry kohtaan Omat tuotteet ja napsauta painiketta 'DirectAdmin'.

Vaihe 2: Napsauta 'Sähköpostitilit' (Email Accounts)

Vaihe 3: Valitse postilaatikko tai postilaatikot, jotka haluat tyhjentää, ja napsauta 'Tyhjennä' (Purge).

Vaihe 4: Valitse kohdassa 'Kansio', minkä kansion haluat tyhjentää. Vaihtoehtoja on 3:
Inbox: tällä tyhjennät viestit Saapuneet-kansiosta
Imap folders: tällä tyhjennät viestit kaikista kansioista
Spam:
tällä tyhjennät vain roskapostikansion viestit

Kohdassa 'Ajanjakso' valitset, miltä ajalta viestit tyhjennetään. Kuvakaappauksen esimerkissä poistamme kaikki Saapuneet-kansion viestit, jotka ovat yli 365 päivää vanhoja.

Kun olet tehnyt valintasi, napsauta 'Tyhjennä'. Muista, että viestit todella poistetaan.
Suosittelemme siksi aina säilyttämään vähintään yhden paikallisen kopion.

Oliko tästä artikkelista apua?

← Takaisin: Sähköposti

Hetkinen…

Määritä verkkotunnuksesi

Määritä kullekin verkkotunnukselle nimipalvelimet, liitos webhotelliin ja se, kuka tulee omistajaksi.

Ladataan verkkotunnuksia…