Luku 11 · 11.7
Yksityisyys: lataa tietosi tai pyydä niiden poistamista
Sinulla on oikeus tarkastaa tietosi ja pyytää niiden poistamista. Molemmat hoituvat itse, ilman tukipyyntöä. Mene kohtaan Oma hallinto, välilehti Tiedot, ja vieritä alaosassa olevaan lohkoon Tietosi ja yksityisyytesi. Vain tilin omistaja näkee tämän lohkon.

Lataa kaikki tietoni
Klikkaa Lataa kaikki tietoni (1). Saat yhden zip-tiedoston, jossa on kaikki mitä meillä on sinusta:
- tiedosto, jossa on kaikki tietosi: tilisi, kirjautumistunnukset, yhteyshenkilöt, tuotteet, verkkotunnukset, laskut, maksut, saldo, tilaukset, tukipyynnöt, lähetetyt sähköpostit, kirjautumishistoria ja suostumukset, sekä myös tekoälykeskustelusi, AI Builder -sivustot ja MCP-käyttöoikeudet;
- kansio, jossa on kaikki laskusi pdf-muodossa.
Salasanat, suojausavaimet, siirtokoodit ja sisäiset muistiinpanot eivät tarkoituksella sisälly siihen. Voit luoda uuden latauksen muutaman minuutin välein.
Lisää tiedoistasi löydät linkistä Lue lisää tiedoistasi ja tilin poistamisesta lohkon yläosassa.
Suostumuksesi tekoälyavustajalle
Samassa lohkossa näkyy, oletko antanut tekoälyavustajalle luvan tarkastella tiliäsi. Jos olet antanut sen, voit perua sen täällä. Lisää avustajasta löytyy kohdasta AI-avustaja: mitä se voi tehdä puolestasi?.
Poista kaikki tietoni
Etkö halua enää olla asiakkaamme? Voit poistaa tilisi ja kaikki tietosi itse valinnalla Poista kaikki tietoni (2). Se onnistuu vain, jos sinulla ei ole enää aktiivisia tuotteita, avoimia laskuja tai saldoa.
Jos sinulla on vielä jotain kesken, näet klikkauksen jälkeen yhteenvedon siitä, mitä pitää ensin hoitaa, esimerkiksi aktiiviset tuotteesi ja verkkotunnuksesi. Irtisano ne ensin tai siirrä verkkotunnuksesi, maksa avoimet laskusi ja ota meihin yhteyttä saldon osalta. Painikkeella Takaisin (1) palaat takaisin.

Jos tilisi voidaan poistaa, näet ensin varoituksen siitä, mitä tapahtuu:
- Et voi sen jälkeen enää kirjautua sisään. Muut käyttäjät menettävät pääsynsä tähän tiliin.
- Kaikki tietosi poistetaan: tilisi, yhteyshenkilöt, tukipyynnöt, sähköpostiviestit, tilaukset ja kirjautumistunnukset.
- Säilytämme laskusi erikseen, koska laki sitä edellyttää. Ensimmäiset 7 vuotta nimelläsi ja osoitteellasi, sen jälkeen ilman niitä.
Vahvistaaksesi syötä salasanasi ja kirjoita näytöllä näkyvä sana. Klikkaa sitten Poista pysyvästi. Jos epäröit, klikkaa Peruuta.
Huomaa: poistamista ei voi perua. Lataa tietosi ensin, jos haluat säilyttää jotain.
Vinkki: jos sinulla ei ole enää aktiivisia tuotteita, poistamme tilisi automaattisesti myös 1 vuoden kuluttua.
