Luku 2 · 2.6
Asiakirjan sulkeminen ja paluu tiedostoihisi
Oletko valmis? Napsauta oikeasta yläkulmasta rastia (1). Euro-Office sulkeutuu ja palaat kansioon, josta avasit tiedoston. Muutoksesi ovat silloin jo tallentuneet.

Voit myös valita Tiedosto ja sitten Sulje tiedosto. Tai sulje vain selaimesi välilehti, silloinkaan mikään ei katoa.
Oliko tiedostossa vielä joku muukin työskentelemässä?
Silloin tiedosto pysyy toiselle käyttäjälle auki. Sinun muutoksesi näkyvät jo siinä. Tiedosto päivittyy lopullisesti Nextcloudiin heti, kun kaikki ovat sulkeneet sen. Katso myös Et näe muutoksiasi, kun lataat tiedoston tai avaat sen tietokoneellasi.
